33η Γενική Συνέλευση ∙ Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκε στις 24-09-2022, στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κύπρου η 33η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου. Την κήρυξη των εργασιών της Συνέλευσης τέλεσε εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών Δρ. Κώστας Κωνσταντίνου. Την Συνέλευση προσφώνησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου, Χρίστος Χριστοδούλου και απεύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΕΤΕΚ, Κωνσταντίνος Κωνσταντή.

Στα πλαίσια της Συνέλευσης παρουσιάστηκαν διαλέξεις από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, την Ruth Schagemann, Πρόεδρο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αρχιτεκτόνων, τον Ian Pritchard Hon, Γενικό Γραμματέα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αρχιτεκτόνων και τον Dr. Tillman Prinz, Γενικό Γραμματέα Γερμανικού Τεχνικού Συμβουλίου Αρχιτεκτόνων. Τιμήθηκαν οι, Μαργαρίτα Κρητιώτη, Αρχιτέκτονας και η Πρεσβεία του Βασιλείου της Ολλανδίας στην Κύπρο με το “Αρχιτεκτονικό Βραβείο Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου 2022”. Οι εργασίες της Συνέλευσης ολοκληρώθηκαν με αρχαιρεσίες κατά τις οποίες εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Κατά την Έκτακτη Συνεδρία στις 26-09-2022, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως

ΔΙΚΑΙΟΣ Άλκης – Πρόεδρος
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Μύρια – Αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων
ΦΕΡΑΙΟΣ Παύλος – Αντιπρόεδρος Οικονομικής Διαχείρισης
ΣΟΛΩΜΟΥ Χάρης – Γενικός Γραμματέας
ΚΑΖΑΜΙΑΣ Μάριος –Ταμίας
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ Κάριν – Συντονιστής Εκδηλώσεων
ΜΕΝΤΕΣΙΔΟΥ Αθηνά – Γραμματέας Φοιτητών & νέων Αρχιτεκτόνων
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Φάνος – Μέλος
ΜΑΡΚΟΥ Μάρκος – Μέλος
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΛΙΑΣΙΔΟΥ Έλενα – Μέλος
ΣΑΒΒΑ Χρίστος – Εκπρόσωπος Τμήματος Λάρνακας / Αμμοχώστου
ΖΑΒΡΟΥ Στέλλα – Εκπρόσωπος Τμήματος Λεμεσού
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Στέλιος – Εκπρόσωπος Τμήματος Λεμεσού
ΒΑΡΔΑΣ Ανδρέας – Εκπρόσωπος Τμήματος Πάφου
ΨΩΜΑΣ Γεώργιος – Εκπρόσωπος Τμήματος Πάφου