Μέγας Χορηγός ∙ MUSKITA Aluminium Industries Ltd

Συμφωνία Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου με MUSKITA Aluminium Industries Ltd

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου ως μη κερδοσκοπικός Οργανισμός έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια στην υιοθέτηση χορηγικής πολιτικής, έτσι ώστε, να διασφαλίζει την οικονομική του υπόσταση και δυναμική για να είναι εφικτή η υλοποίηση των στόχων που υπηρετεί. Ενόψει αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε σε σχέδιο δράσης, το οποίο προνοούσε την εξασφάλιση χορηγιών από Εταιρείες ή Οργανισμούς, οι οποίοι θα εκδήλωναν το ενδιαφέρον τους για να ενταχθούν στο πλάνο δράσης του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου της επόμενης τριετίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου κατόπιν αξιολόγησης των οικονομικών προτάσεων που έχουν υποβληθεί ανακοινώνει ότι, έχει προσέλθει σε γραπτή συμφωνία με την εταιρεία MUSKITA Aluminium Industries Ltd και θα είναι «Μέγας Χορηγός Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου» για την χρονική περίοδο 2019 έως 2021. Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην Διεύθυνση της Εταιρείας για την στήριξη, η οποία συνεργασία θα είναι ανταποδοτική, χρήσιμη και από τις δύο πλευρές. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθεί σειρά επιμορφωτικού χαρακτήρα Σεμιναρίων για τους Αρχιτέκτονες – μέλη.

 

Εταιρικό προφίλ
MUSKITA Aluminium Industries Ltd

Mε ιστορία 60 ετών και με μια ομάδα κορυφαίων επαγγελματιών στον τομέα τους, η Κυπριακή βιομηχανία MUSKITA καινοτομεί στο σχεδιασμό και στην παραγωγή προφίλ και συστημάτων αλουμινίου. Ως μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως, εξάγει προϊόντα σε πάνω από 25 χώρες, προσφέροντας λύσεις για όλες τις αρχιτεκτονικές κατασκευές ακόμη και για τις πιο εξατομικευμένες απαιτήσεις. Με σύγχρονες καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής στην Κύπρο εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία και τη δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα αλουμινίου μοναδικού σχεδιασμού, με εξαιρετικούς χρόνους παράδοσης, ανταποκρινόμενη στις υψηλότερες απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών προτύπων ποιότητας. Με αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της και την πιστή εφαρμογή όλων των ελέγχων ποιότητας, η ΜUSKITA έχει θέσει τον πήχη ψηλά προσφέροντας προϊόντα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.