33η Γενική Συνέλευση Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας προσκαλούν στην 33η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα έναρξης στις 09:45 στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής Πανεπιστημίου Κύπρου – Αμφιθέατρο, στη Λευκωσία.

 

Διατίθεται για ενημέρωση των μελών το πρόγραμμα εργασιών της Συνέλευσης και το τεύχος “Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου”

 

 

Σχετικές Καταστατικές Πρόνοιες
Στη Γενική Συνέλευση έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος τα μέλη του Συλλόγου που έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (Άρθρο 6.2).
Η Γενική ή η Έκτακτη Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία εφόσον υπάρχει πλειοψηφία των δικαιουμένων να λάβουν μέρος σ’ αυτήν. Μισή ώρα μετά την παρέλευση του καθορισμένου χρόνου ενάρξεως των εργασιών της, η Συνέλευση θα θεωρείται ότι, βρίσκεται σε απαρτία με τους παρευρισκομένους (Άρθρο 6.7)

Εκλογική Διαδικασία
H 33η Γενική Συνέλευση θα εκλέξει:
Δέκα (10) Αρχιτέκτονες – μέλη που θα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Έξι (6) μέλη που θα απαρτίζουν τα Επαρχιακά Τμήματα Λεμεσού, Πάφου, Λάρνακας / Αμμοχώστου (2 ανά επαρχία).

Συνδρομή μελών 
Για διευκόλυνση, τα μέλη καλούνται να προβούν στην εξόφληση της συνδρομής τους πριν τις 24-09-2022. Η διαδικασία πληρωμής διενεργείται μέσω του συνδέσμου: https://architecture.org.cy/syndromi/

Δήλωση Συμμετοχής
Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης τα μέλη καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο δήλωσης συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 22.09.2022. Σύνδεσμος https://forms.gle/ZQkRQvChjZQhs3zv8

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες:
τηλ. 22660510
Email: [email protected]