Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αρχιτεκτονικής

Επί ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αρχιτεκτονικής που εορτάζεται ετησίως την πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη (7.10.2024) και των δραστηριοτήτων του μαθήματος “Σύγχρονοι Αρχιτέκτονες” του Προγράμματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου και η Ομάδα Λευκωσίας 2030, διοργανώνουν “Αρχιτεκτονική Περιήγηση” εντός της Λευκωσίας.

Η αρχιτεκτονική περιήγηση διοργανώνεται το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 και επικεντρώνεται σε έργα που έχουν ως βασικό στοιχείο τη “φροντίδα” προς τον άνθρωπο και την πόλη. Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι διακεκριμένοι Αρχιτέκτονες Μάριος Χριστοδουλίδης και Χρίστος Χριστοδούλου από το αρχιτεκτονικό γραφείο Simpraxis architects, καθώς και ο Γιώργος Χατζηχρίστου, οι οποίοι θα ξεναγήσουν τους συμμετέχοντες σε κτήρια όπως, ιατρικά κέντρα και ανακαινισμένες κατοικίες.

Η περιήγηση θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα περιλαμβάνει τόσο πεζοπορία, όσο και μετακίνηση με προσωπικά μέσα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες σε 30 άτομα, και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 10.10.2024. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα αποσταλεί ηλεκτρονικά στους συμμετέχοντες.

Δήλωση Συμμετοχής: πατήστε εδώ