Αποτελέσματα Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την ανέγερση του Κέντρου ΠΑΣΥΚΑΦ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων ανακοινώνει πως ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός προσχεδίων για την ανέγερση του Κέντρου ΠΑΣΥΚΑΦ, ολοκληρώθηκε με την κατάθεση 28 συμμετοχών. Ομόφωνα αναδείχθηκε από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή το πρώτο Βραβείο και η απονομή τριών Βραβείων ως εξής:

 

ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο Βραβείο
ΚΩΔ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 24425
Αρχιτέκτονες Μηχανικοί Ιωακείμ – Λοϊζάς Ε.Π.Ε με συνεργάτες Δέσποινα Παττίχη, Αλκίνοος Σταθόπουλος, Προκόπης Παττίχης

2ο Βραβείο
ΚΩΔ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 13026
Παναγιώτης Παναγή – ΠSQUARE ARCHITECTS
Σωφρόνης Μάρκου – SOFRONIS MARCOU ARCHITECTS

3ο Βραβείο
ΚΩΔ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 18564
Αλέξανδρος Λειβαδάς, Αρχιτέκτονας – AL ARCHITECTS

ΕΠΑΙΝΟΣ
ΚΩΔ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 18133
Παύλος Φεραίος – FEREOS ARCHITECTS LLC – TSAMPIKOS PETRAS

 

Η επταμελής Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού αποτελούνταν από τους Χριστάκη Σάντη, Ταμία Δ.Σ ΠΑΣΥΚΑΦ, Εκπρόσωπο Αγωνοθέτη, Κυριάκο Κυριάκου, Μέλος Δ.Σ. ΠΑΣΥΚΑΦ, Εκπρόσωπο Αγωνοθέτη, Νικόλα Φιλίππου, Εκτελεστικό Διευθυντή ΠΑΣΥΚΑΦ, Εκπρόσωπο Αγωνοθέτη, Μιχάλη Κοσμά, Αρχιτέκτονα, Εκπρόσωπο Αγωνοθέτη, Άννα Γαλαζή Ιακώβου, Αρχιτέκτονα, Εκπρόσωπο Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου, Μυρτώ Βορεάκου, Αρχιτέκτονα, Εκπρόσωπο ΕΤΕΚ, Χρίστο Μαραθοβουνιώτη, Αρχιτέκτονα, Εκπρόσωπο ΕΤΕΚ, ενώ γραμματειακή υποστήριξη παρείχε ο Άλκης Αναστασιάδης, Υπεύθυνος Πολιτικής και Στρατηγικής ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, ο ΠΑΣΥΚΑΦ θα απονείμει τα βραβεία και θα εκθέσει όλες τις μελέτες που έχουν υποβληθεί στο διαγωνισμό.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ μέσω της επίσημης συνημμένης ανακοίνωσης του ευχαριστεί θερμά τον Χορηγό του Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού, τη Φαρμακευτική Οργάνωση Κύπρου, τα μέλη της Κριτικής και Συμβουλευτικής Επιτροπής και όλους όσοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

 

  • Ανακοίνωση ΠΑΣΥΚΑΦ  εδώ