Βραβεία Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου 2021

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου στα πλαίσια της δραστηριοποίησης του για ανάδειξη και προβολή της σύγχρονης αρχιτεκτονικής σκέψης, τη διακίνηση ιδεών γύρω από την αρχιτεκτονική, την ανάδειξη της ευρείας συμβολής της αρχιτεκτονικής στην κοινωνία και την ανάδειξη της αριστείας στην εκπαίδευση ανακοινώνει τα “Βραβεία Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου 2021”, τα οποία διοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά.

Τα “Βραβεία Φοιτητών Αρχιτεκτονικής Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου 2021” τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου απευθύνει πρόσκληση σε Φοιτητές αρχιτεκτονικής από Πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού να υποβάλουν εργασίες που εκπονήθηκαν το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021 στις ακόλουθες Κατηγορίες

  • Πτυχιακή Εργασία (4ο έτος / Πτυχίο / RIBA I ή αντίστοιχο)
  • Διπλωματική Εργασία (5ο έτος / Δίπλωμα / RIBA II ή αντίστοιχο)

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου θα απονέμει ένα Βραβείο μέχρι και μία Εύφημη Μνεία σε κάθε Κατηγορία. Επιπρόσθετα θα απονεμηθούν Ειδικά Βραβεία στις ακόλουθες θεματικές:

  • Εφαρμογή Καινοτόμων Τεχνολογιών στην Αρχιτεκτονική” από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου
  • “Αειφορίας και Ενέργειας” από την Πρεσβεία Βασιλείου της Ολλανδίας.

Οι συμμετέχοντες προτρέπονται να μελετήσουν τους όρους συμμετοχής, οι οποίοι επισυνάπτονται και διατίθεται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, ακολουθώντας τις οδηγίες και το χρονοδιάγραμμα υποβολής των προτάσεων τους.

 

Όροι συμμετοχής ∙ Ελληνική Έκδοση
Terms of participation ∙ English edition