01 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: Ηγεσία στις Αρχιτεκτονικές Ομάδες

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων για το πρώτο εξάμηνο του 2022, με σκοπό την επιμόρφωση των Αρχιτεκτόνων μελών του. Το πρώτο σε σειρά σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 με θεματική “Ηγεσία στις Αρχιτεκτονικές Ομάδες (Inspired Leadership)” και Εισηγητή τον Ανδρέα Νικολάου.
Το σεμινάριο διοργανώνεται με την συνεργασία του Εκπαιδευτικού Κέντρου Πεδίο Γνώσης.

 

05 Μαΐου 2022 │ 17:00 – 20:00
Εκπαιδευτικό Κέντρο Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου
Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 37, 1015 Λευκωσία

 

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ο Aρχιτέκτονας, βάσει θέσης, βρίσκεται στη κορυφή της πυραμίδας κάθε οικοδομικού έργου αποτελώντας τον ηγέτη όλης της ομάδας. Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα βοηθήσει τους Aρχιτέκτονες να εφαρμόσουν τις βέλτιστες πρακτικές διοίκησης και να αναπτύξουν ηγετικές δεξιότητες για να πετύχουν τους στρατηγικούς τους στόχους. Θα εκπαιδευτούν επίσης στο πώς να δημιουργούν ομάδα υψηλών αποδόσεων, να την καθοδηγούν σωστά, να την παρακινούν και να στηρίζουν την προσπάθεια της.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ
Ο Αντρέας Νικολάου έχει αποφοιτήσει από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πτυχίο στη Φυσική. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Ηγεσία. Είναι συνιδρυτής και διευθυντής του Εκπαιδευτικού Κέντρου Πεδίο Γνώσης. Διετέλεσε σύμβουλος σε αρκετές εταιρίες σε θέματα διοίκησης και ηγεσίας. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές διαλέξεις και σεμινάρια που πραγματεύονται θέματα ηγεσίας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως εκπαιδευτής της ΑνΑΔ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε Αρχιτέκτονες, μέλη του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου.
Η συμμετοχή είναι χωρίς χρέωση και θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής.

ΕΓΓΡΑΦΗ
Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής διενεργείται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://forms.gle/dTC3xY76mF6emgBQ7
Προθεσμία υποβολής συμμετοχής, μέχρι τις 3 Μαΐου 2022.