Χορηγική Συνεργασία: E. Kyriakides Lighting Ltd – The Light Point

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία E.Kyriakides Lighting Ltd – The Light Point ως “Χρυσός Χορηγός” για την χρονική περίοδο 2023 – 2026. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στην Διεύθυνση της εταιρείας, ευελπιστώντας σε μία επωφελή εποικοδομητική συνεργασία.

 

 

 

 

Εταιρικό Προφίλ
E. Kyriakides Lighting Ltd

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993, με τις αρχικές επιχειρηματικές της δραστηριότητες να επικεντρώνονται στην εισαγωγή και χονδρική πώληση φωτιστικών σωμάτων στην Κύπρο. Σήμερα, οι δραστηριότητες της εταιρείας έχουν διευρυνθεί και επεκταθεί, ώστε να καλύπτουν τόσο το χώρο των επαγγελματικών έργων όσο και του λιανικού εμπορίου, καθιερώνοντας την ως μία από τις κορυφαίες και πιο αξιόπιστες εταιρείες φωτισμού στην Κύπρο.

Στον τομέα επαγγελματικών έργων η εταιρεία δραστηριοποιείται στην μελέτη και προμήθεια φωτιστικών για μεγάλα έργα τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα όπως γραφεία, αποθήκες, οδικό φωτισμό κ.α. Η εταιρεία έχει επίσης δυναμική παρουσία και σε μικρά έως μεσαίου μεγέθους έργα, όπως καταστήματα, γραφεία και οικίες.

Η εταιρεία διαθέτει μια ομάδα άρτια καταρτισμένων ηλεκτρολόγων μηχανικών και αρχιτεκτόνων, που σε συνεργασία με αρχιτέκτονες, σχεδιαστές εσωτερικών χώρων και συμβούλους μηχανικούς, παρέχουν επαγγελματικές λύσεις φωτισμού. Επιπρόσθετα, η συνεργασία και αντιπροσώπευση μεγάλων εργοστασίων όπως οι Zumtobel / Thorn Lighting Group, Sylvania Group, Xal, Intra Lighting και πολλών άλλων δίνουν στην εταιρεία την δυνατότητα αντιμετώπισης και λύσης οποιουδήποτε θέματος τεχνικού φωτισμού.

Για τις ανάγκες του λιανικού εμπορίου και όχι μόνο, η εταιρεία έχει διαμορφώσει στην περιοχή της Έγκωμης στην Λευκωσία, ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο στο κτίριο της “The Light Point”, προσφέροντας άριστες διακοσμητικές συμβουλές φωτισμού για κάθε γούστο. Η εταιρία αντιπροσωπεύει μερικά από τα πιο γνωστά εμπορικά ονόματα ευρωπαϊκού διακοσμητικού φωτισμού όπως Flos, FontanaArte, Wever & Ducre, Astro Lighting, Ingo Maurer, Terzani διασφαλίζοντας έτσι μια ευρεία γκάμα επιλογών για τους πελάτες της.

Οι Βασικές μας αξίες
• Παροχή ποιοτικών προϊόντων και εξασφάλιση στους πελάτες μας του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος.
• Εστίαση στην ικανοποίηση του πελάτη.
• Δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών με προμηθευτές με βάση την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.
• Διατήρηση ακεραιότητας, ηθικής συμπεριφοράς και σεβασμού.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Γωνία Οδού Αχαιών & Λεωφόρου Αιπείας 2, 2411 Έγκωμη, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22819966
Ε mail: [email protected]
Ιστοσελίδα: http://www.thelightpoint.com/
Facebook: E. Kyriakides Lighting Ltd – The Light Point
Instagram: e.kyriakideslighting.ltd