Διαδικτυακό Σεμινάριο Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομικά: Τεχνολογίες και Προκλήσεις

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μνημείων και Χώρων το ICOMOS Κύπρου, υπακούοντας στα μέτρα αυστηρού περιορισμού για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας, διοργανώνει την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020, μεταξύ των ωρών 18:00 – 20:00, διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με θέμα «Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά: Τεχνολογίες και Προκλήσεις».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΕΤΕΚ, την έδρα της ΟΥΝΕΣΚΟ στην Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Έργο EXCELSIOR, κληρονομιά, το Cyprus Remote Sensing Society, τα Έργα Europeana Archaeology, Europeana Common Culture και OPHERA.

Το σεμινάριο θα χαιρετήσουν οι, Χρύσανθος Πισσαρίδης, Πρόεδρος ICOMOS και ο Στέλιος Αχνιώτης, Πρόεδρος ΕΤΕΚ ενώ οι, Δρ. Μαρίνος Ιωαννίδης, Δρ. Κυριάκος Θεμιστοκλέους και Σίμος Γεωργίου, θα συζητήσουν το ρόλο και τα χαρακτηριστικά των νέων καινοτόμων τεχνολογιών στον τομέα της γεωπληροφορικής εντός του πεδίου των προκλήσεων και των προοπτικών του 21ου αιώνα. Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου παρέχεται δωρεάν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης εφόσον ζητηθεί.

Διαδικτυακές εγγραφές μέσω της εφαρμογής zoom
Η εγγραφή πρέπει να γίνει πρίν το σεμινάριο. Μετά την εγγραφή οι συμμετέχοντες θα λάβουν επιβεβαίωση και περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο.