Διάλεξη: Marcel Wanders Studio

Η Epiphaniou Bath & Floors, σε συνεργασία με την εταιρεία Laufen και το Marcel Wanders Studio, παρουσιάζουν τη διάλεξη του Gabriel Chiave, Creative Director του Marcel Wanders Studio. Τίτλος της διάλεξης του “The Designer Behind the Scenes”.

Η διάλεξη πραγματοποιείται τη Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς @17:30
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τη συμμετοχή τους μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου, η οποία διαδικασία εγγραφής διενεργείται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου

ΕΓΓΡΑΦΗ

Η είσοδος είναι ελεύθερη με την προσκόμιση πιστοποιητικού Safe Pass.
Η λειτουργία του χώρου διέπεται από τα μέτρα που προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

 

 

Σύντομο Βιογραφικό
Ο Gabriele Chiave, με εκτενή εμπειρία στο χώρο, προσφέρει μια μοναδική προοπτική στο design. Στην πορεία της καριέρας του, εργάστηκε στα στούντιο των Marc Sadler, Dainese, Foscarina, Serralunga και συνεργάστηκε με διάφορες εμπορικές μάρκες. Από το 2007 κατέχει τη θέση του δημιουργικού διευθυντή στο Marcel Wanders studio, από όπου επιβλέπει όλα τα έργα που αφορούν τον σχεδιασμό προϊόντων και εσωτερικών χώρων, και επηρεάζει την δημιουργική κατεύθυνση για μια σειρά από κορυφαίες μάρκες. Χαρακτηριστικό του, το πάθος με το οποίο καθοδηγεί τους συνεργάτες του να συμμετέχουν στην έκφραση της ομορφιάς και της τεχνικής απλότητας. Για τον Gabriele, το design πρέπει να αγγίζει την καρδιά και την ψυχή, υποβοηθώντας τους ανθρώπους να ανταλλάζουν συναισθήματα μεταξύ τους.

 

 

Υποστηρικτής: Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου