Εκλογές ΕΤΕΚ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

 

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 διεξάγονται οι Εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Γενικού Συμβουλίου και των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ).

Το ΕΤΕΚ καλείται να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας, προωθώντας παράλληλα τη χρηστή διοίκηση, τις ίσες ευκαιρίες, την επιστημονικότητα, την ποιότητα και τον επαγγελματισμό. Όλοι οι Αρχιτέκτονες οφείλουν να είναι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή και να συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη των κοινών στόχων.

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου αξιολογώντας τη μεγάλη σημασία της ενεργούς παρουσίας των Αρχιτεκτόνων στο Γενικό και Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ καλεί τα μέλη του να προσέλθουν στις κάλπες . Σημειώνεται ότι, οι θέσεις των Αρχιτεκτόνων για το Γενικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ είναι πέντε (5) και οι θέσεις για το Πειθαρχικό Συμβούλιο για όλες τις ειδικότητες είναι επίσης πέντε (5).

Yποψήφιοι Αρχιτέκτονες για το Γενικό Συμβούλιο ΕΤΕΚ

ΖΑΡΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΑΚΚΟΤΡΥΠΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΑΙΜΙΛΙΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΛΙΑΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ

Yποψήφιοι Αρχιτέκτονες για το Πειθαρχικό Συμβούλιο ΕΤΕΚ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΦΑΝΟΣ
ΠΙΣΣΑΡΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

 

Επισημάνσεις:
1. Για να επιτραπεί στους δικαιούχους να ψηφίσουν πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο τους ή το εκλογικό τους βιβλιάριο ή την άδεια οδηγήσεως.
2. Για την ασφαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και τη διαφύλαξη της υγείας όλων των συντελεστών και των ψηφοφόρων σας παραπέμπουμε στην ανακοίνωση ΕΤΕΚ 

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ∙ download